„Naktis gimnazijoje“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Naktis gimnazijoje“

Kategorija: Renginiai

Paskutinį spalio penktadienį, prieš pat rudens atostogas, „Džiuge“ buvo organizuota „Naktis gimnazijoje“. Toks renginys, norime tikėtis, taps tradicinis – šiemet jis vyko jau antrą kartą.

Ši naktis buvo skirta Helovynui, kitaip vaiduoklių šventei, ir vadinosi „Paskutinė viešnagė“. Gimnazijos prezidentūra visus iš anksto skatino apsirengti taip, kad pajaustų galingą Helovyno nuotaiką. Renginyje buvo įvairių personažų: vaiduoklių, vampyrų, net mielų gyvūnėlių. Džiugu, kad daugelis gimnazistų panoro dalyvauti šauniausio kostiumo rinkimuose ir laimėti puikių prizų.

Naktį veikė, visus linksmino ir kvietė užsukti karaokės kambarys, žaidimų kambarys, filmų salė. Mokiniai galėjo dalyvauti „Velnio ruletėje“, kur komandos turėjo atlikti tam tikras užduotis ir gerai bei aktyviai praleido laiką. Per visą renginį dirbo baras, todėl nė vienas neliko išalkęs ar ištroškęs.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie renginio, – mokytojams, rėmėjams: Telšių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui, Biliardo klubui „Bilardo“, „Atlantui“, renginio fotografui Dovydui Beržiniui. Prezidentūra taip pat dėkoja visiems dalyviams. Tikimės, kad nelikote nusivylę, o jeigu turite pastebėjimų ar klausimų, visada laukiame jūsų žinučių arba svečiuose prezidentūroje!  Iki kitų kartų!

Gimnazijos prezidentūra