Anglų kalbos viktorina „Wintertime“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Anglų kalbos viktorina „Wintertime“

Kategorija: Renginiai

Gruodžio 16 d. gimnazijos aktų salėje šurmuliavo norintys dalyvauti anglų kalbos viktorinoje „Wintertime“ („Žiemos laikas“). Renginys, skirtas gimnazijos pirmokams, tapo tradicija ir vyksta jau šeštus metus. Nors už lango oras visiškai nežiemiškas, bet viktorinoje savo jėgas bandė net šešios pirmokų komandos. Konkurso vedėjai ketvirtokai Edvardas ir Samanta puikiai susitvarkė su gausiu būriu dalyvių ir pakvietė komandas drąsiai stoti į kovą ir pademonstruoti savo išradingumą bei kūrybiškumą.

Po A.Lukošiaus vadovaujamo gitaristų būrelio pasirodymo komandos prisistatė, atliko daug smagių užduočių anglų kalba – sprendė kryžiažodžius, dainavo dainas, ieškojo paslėptų žodžių, iš duotų raidžių kūrė žodžius. Kapitonams teko atskira užduotis, kur jie turėjo atpažinti gerai žinomos pasakos apie Snieguolę nykštukų vardus. Komandų pasirodymus, užduočių atsakymus, sirgalių palaikymą atsakingai vertino objektyvi komisija, sudaryta iš penkių šaunių mūsų gimnazijos trečiokių.

Suskaičiavus visus taškus tapo aišku, kad šauniausi ir sumaniausi buvo Ia klasės gimnazistai. Šios klasės komanda „Smurfs“ („Smurfai“) iškovojo pirmąją vietą. Antra buvo Id klasės komanda „Minions“ („Numylėtiniai“), o trečiąją vietą vertinimo komisija skyrė Ic klasės komandai „Presents“ („Dovanos“).

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, kurie nepagailėjo savo laiko, nepabūgo neįprastai šlapios ir šiltos žiemos, atvyko ir dalyvavo smagiame renginyje.

Anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė