Anglų kalbos viktorina „Wintertime“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Anglų kalbos viktorina „Wintertime“

Kategorija: Renginiai

Gruodžio 17 d. gimnazijos aktų salėje šurmuliavo norintys dalyvauti anglų kalbos viktorinoje „Wintertime“ („Žiemos laikas“). Renginys mūsų gimnazijoje vyksta jau penktus metus. Nors už lango oras visiškai nežiemiškas, šiais metais savo jėgas išbandė net šešios pirmokų komandos. Konkurso vedėjai trečiokai Edvardas ir Samanta puikiai susitvarkė su jauduliu ir kvietė komandas drąsiai stoti į kovą bei pademonstruoti savo išradingumą ir kūrybiškumą.

Komandos prisistatė, atliko daug smagių užduočių anglų kalba – sprendė kryžiažodžius, dainavo dainas, ieškojo paslėptų žodžių, iš duotų raidžių kūrė žodžius. Kapitonams teko atskira užduotis: jie turėjo atpažinti užkoduotus žodžius ir posakį apie žiemą. Komandų pasirodymus, užduočių atsakymus, fanų palaikymą atsakingai vertino objektyvi komisija, sudaryta iš penkių šaunių mūsų gimnazijos trečiokų.

Suskaičiavus visus taškus tapo aišku, kad šauniausi ir sumaniausi buvo Ia klasės gimnazistai. Dvi šios klasės komandos „Mittens“ („Pirštinės“) ir „Santa and Rudolphs“ („Santa ir rudolfai“) pasidalijo pirmąja ir antrąja vietomis. Trečiąją vietą vertinimo komisija skyrė Ic klasės komandai „Icicles“ („Varvekliai“).

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, kurie nepagailėjo savo laiko, nepabūgo neįprastai šlapios žiemos, atvyko ir dalyvavo smagiame renginyje.

Anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė