„Lyderių laikas – 2“ projekto pristatymas @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Lyderių laikas – 2“ projekto pristatymas

Kategorija: Informacija

Balandžio 5 dieną, Telšių rajono savivaldybės administracijos salėje vyko projekto „Lyderių laikas – 2“ kūrybinės komandos pagrindinių idėjų pristatymas. Renginyje dalyvavo savivaldybės, švietimo skyriaus ir švietimo centro atstovai, taip pat mokyklų vadovai ir mokytojai.

Renginio metu buvo pristatytas „Lyderių laikas 2“ projektas, savivaldybės kūrybinės grupė, lyderystės modelio turinio koordinatorius, švietimo lyderystės studijos.

Projekte pasiūlyta dalyvauti rajono gimnazijoms ir būsimoms gimnazijoms: Tryškių Lazdynų Pelėdos vidurinei mokyklai, ,,Džiugo“, Vincento Borisevičiaus, Varnių M. Valančiaus, Žemaitės gimnazijoms. Galime pasidžiaugti, kad mūsų gimnazijos komanda jau įsijungė į šį projektą. Be Luokės vidurinės mokyklos direktorės ir Žemaitės gimnazijos mokytojos, du mūsų gimnazijos atstovai (direktorius Mindaugas Sabaliauskas ir geografijos mokytojas Tomas Ubartas) jau tęsia formaliąsias švietimo lyderystės magistrantūros studijas Kaune, ISM universitete. Ruošiamasi savo atstovus deleguoti ir į neformaliąsias švietimo lyderystės studijas.

Renginio pabaigoje Telšių rajono savivaldybės meras Vytautas Kleiva pažymėjo, kad šis projektas – naujas dalykas. Pasidžiaugė, kad Telšių rajono savivaldybė pateko į šį projektą, kuris skatins mokytojus tobulinti savo žinias, gebėjimus ir kompetencijas. Palinkėjo sėkmingo bendradarbiavimo savivaldybės kūrybinei grupei ir mokykloms bei pakvietė susitikimus organizuoti neseniai atrestauruotame Biržuvėnų dvare.