Projektinės veiklos įvertinimas @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Projektinės veiklos įvertinimas

Kategorija: Informacija

Didžiuodamasi savo mokinių darbo rezultatu, dalinuosi puikiomis naujienomis iš Švietimo mainų paramos fondo – mūsų „eTwinning“ projektas „Digit@l Bridge“, kuris buvo vykdomas praeitais mokslo metais, buvo pripažintas geriausiu Lietuvoje 16-20 metų kategorijoje. Sveikinu savo šauniuosius gimnazistus ir džiaugiuosi, kad tapome nacionalinio konkurso „Geriausias Lietuvos „eTwinning“ projektas 2021” vienos iš kategorijų laimėtojai! Mes įrodėme, kad esame kūrybingi, darbštūs, siekiantys tikslų, bendradarbiaujantys ir motyvuoti atlikti projektines veiklas, nepaisydami jokių nuotolinių kliūčių! Ačiū jums, kad kartu taip sėkmingai įveikėme šitą iššūkį.

Šiais metais Nacionaliniame geriausio „eTwinning” projekto konkurse laimėtojais tapo 16 projektų ir juos kūrusių mokytojų.  Buvo varžomasi keturiose skirtingose mokinių amžiaus kategorijose bei papildomose kategorijose, tokiose kaip dezinformacija ir skaitmeninis raštingumas, metų debiutas, programų „eTwinning“ ir „Erasmus+“ sinergija, „eTwinning“ ambasadorių projektai.

Mūsų „Džiugo“ gimnazija buvo apdovanota „eTwinning“ programos „eTwinning“ mokykla 2021-2022“ ženkleliu, kuriuo suteikiamas pripažinimas bei įvertinama ne tik programoje dalyvaujantys mokytojai, bet ir visa tos mokyklos mokytojų ir vadovų komandos veikla. Šiais metais šiuo apdovanojimu džiaugiasi 28 Lietuvos gimnazijos, mokyklos bei darželiai.

Daugiau informacijos skaitykite https://www.etwinning.lt/zengiant-i-mokslo-metu-pradzia-isdalinti-nacionaliniai-etwinning-apdovanojimai/

Džiugu pranešti, kad mes, projekte dalyvavusi mokytoja ir mokiniai, kaip konkurso nugalėtojai, esame kviečiami dalyvauti programos „eTwinning“ teminiuose praktiniuose užsiėmimuose gyvai arba nuotoliniu būdu. Detalesnę informaciją apie šiuos teminius užsiėmimus atsiųs kiek vėliau, kai iki galo bus suderinta programa su užsiėmimų vedėjais. Prizais pasinaudoti bus galima iki 2022 m. kovo mėn.

Projektinė veikla gimnazijoje tęsiasi: šiais mokslo metais toliau vykdomas „Erazmus+“ projektas „Footprints in Europe“ („Pėdsakai Europoje“). Projekto metu kartu su partneriais iš Vokietijos Staatliches Gymnasium Georgianum tirsime, kokius kultūrinius, sportinius, skaitmeninius ir kitokius pėdsakus paliekame Europoje. Pavasarį, jei nesukliudys pandemija, vyksime pasisvečiuoti pas partnerius į Vokietiją.

 

 

Anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė