Mokinių konferencija @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Mokinių konferencija

Kategorija: Informacija

Balandžio 18 d. gimnazijoje vyko mokinių konferencija „Ruošiamės egzaminams“. Ketvirtųjų klasių gimnazistai skaitė pranešimus ir dalinosi patirtimi bei rekomendacijomis su savo bendraklasiais ir trečiųjų klasių mokiniais, kaip racionaliai išnaudoti likusį laiką iki egzaminų ir be streso pasiruošti ir išlaikyti egzaminus.

Pranešėjos Paulina ir Toma kalbėjo apie metodus, kurie padeda efektyviau ruošti namų darbus. Evelina ir Laura pasidalino patirtimi, kaip susitvarkius dienos režimą galima pagerinti mokymosi rezultatus. Gabija papasakojo, kokiais būdais galima padidinti mokymosi motyvaciją. Kaip geriau įsiminti ir nepamiršti mokė Eva ir Odeta. Apie atsipalaidavimo įtaką mokymosi rezultatams kalbėjo Lukrecija ir Brigita. Nenaudingus įpročius keistis į racionalius siūlė Viktorija ir Kornelija. Konferenciją pabaigė Gabija ir Vidmantė, pasidalindamos rekomendacijomis, kaip pasiruošti egzaminams ir kaip elgtis per egzaminus.

Konferencijos dalyviai pritarė, kad naudingiausia buvo pačių pranešėjų patirtis, jų rekomendacijos, kaip įveikti sunkumus, su kuriais susiduria kiekvienas, bandydamas ką nors keisti savo gyvenime.

Psichologijos mokytoja Isidora Stonienė