Telšių rajono konkursas „Džiuge“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Telšių rajono konkursas „Džiuge“

Kategorija: Informacija

Balandžio 26 d. mūsų gimnazija organizavo Telšių rajono I-IV gimnazijos klasių mokinių diktanto konkursą „Raštingiausias gimnazistas 2023“. Pas mus susirinko visų rajono gimnazijų: Luokės Vytauto Kleivos gimnazijos, Tryškių Lazdynų Pelėdos gimnazijos, Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazijos, Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazijos, Telšių Žemaitės gimnazijos, atstovai rašyti diktanto.

Mūsų gimnazijai atstovavo šie mokiniai: Kornelija Noreikaitė ir Gabija Čiteikytė iš I c klasės, Viltė Virmauskytė iš II b klasės, Kajus Lipskis iš II c klasės, Eva Mažeikaitė iš III a klasės, Jolita Venskutė iš III b klasės, Lidija Bagdonaitė iš IV a klasės ir Kamilė Vozgirdaitė iš IV d klasės.

Visiems konkurso dalyviams buvo įteikta po knygą „Lyderiai“, parengtą L.Radzevičienės ir J. Tapinienės, šios knygos pasiekė mūsų gimnaziją pavaduotojos Janinos Šalkauskytės dėka. Taip pat visiems dalyviams padovanoti „džiugiečių“ sukurti knygų skirtukai, daryti padedant dailės mokytojai Gražinai Raudonienei. Diktantus, kurių kai kuriuos tekstus sukūrė lietuvių kalbos mokytoja Lina Dijokienė arba jie buvo parinkti iš šiuolaikinės prozos, diktavo mūsų gimnazijos lietuvių kalbos mokytojos, o taisė ir vertino Telšių švietimo centro sudaryta komisija. Konkurso nugalėtojai bus apdovanoti parkeriais ir Telšių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštais.

Organizatoriai