Būrelio „eTwinning projektai“ naujienos @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Būrelio „eTwinning projektai“ naujienos

Kategorija: Informacija

Puikios naujienos iš Švietimo mainų paramos fondo mus pasiekė vasaros pabaigoje – praeitais mokslo metais vykdytas projektas „Atspėk miestą: virtuali kultūrinė kelionė po Europa“ pelnė nacionalinį kokybės ženklą ir mūsų gimnazijos atstovai rugsėjo 20-21 dienomis buvo pakviesti į Vilnių dalyvauti mokinių stovykloje „Profesijų pasaulyje“.

eTwinning projektinė veikla tęsiasi ir įgauna pagreitį. Šiuo metu vyksta net du tarptautiniai projektai. „eDay of Languages“ („eKalbų diena“) projektas yra skirtas Europos kalbų dienai paminėti ir tęsis 7 savaites. Mes ir mūsų partneriai iš Albanijos, Italijos, Rumunijos, Ukrainos, Jungtinės Karalystės, Turkijos, Graikijos, Bulgarijos, Ispanijos ir Lenkijos kartu minėsime Europos kalbų dieną, susipažinsime ir papasakosime apie savo mokyklas bei gimtąjį kraštą.

Antrasis projektas vadinasi „Influenced“ („Daryti įtaką“). Tai projektas, kai kartu su partneriais iš Vokietijos ir Italijos iki pavasario stengsimės išsiaiškinti, kaip internetas veikia mūsų visų nuomonę, sprendimus bei gyvenimo būdą.

eTwinning projektai – puiki galimybė plėsti akiratį, susipažinti su bendraamžiais, sužinoti daug nauja apie kitų šalių kultūrą bei, žinoma, tobulinti ir praktiškai pritaikyti savo anglų kalbos žinias.

Anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė