Kovo 11-osios renginiai @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Kovo 11-osios renginiai

Kategorija: Renginiai

Kovo 11-ąją mūsų gimnazijos bendruomenė dalyvavo gražioje akcijoje. Telšiuose – Lietuvos kultūros sostinėje – buvo išskleista 250 metrų ilgio bei 3 metrų pločio vėliava, kurią laikydami savo rankose „džiugiečiai“ kartu su miestelėnais bei garbingais svečiais minėjo 26-ąsias Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo metines.

Nepabūgę žvarbaus oro gimnazistai kartu su direktoriumi Mindaugu Sabaliausku dalyvavo ir „Bėgime už laisvę“, kuris tęsėsi nuo Masčio ežero pakrantės prie muziejaus „Alka“ iki pat Nepriklausomybės aikštės.

Vakare mokiniai bei mokytojai rinkosi į Žemaitės dramos teatrą. Čia vyko „Metų moksleivio rinkimai 2015“. Mūsų gimnazijos IV a klasės mokinys Edvardas Monstvilas laimėjo „Pilietiškiausio mokinio 2015“ titulą bei buvo apdovanotas Seimo nario Valentino Bukausko bei mero Petro Kuizino raštais bei atminimo dovanėlėmis. Dominykas Sabaliauskas (I a), Kazys Pamedytis (II d) taip pat pretendavo į šį titulą, II a klasės mokinys Laurynas Petraitis – į „Kūrybiškiausio mokinio 2015“ titulą, o jo klasės draugas Modestas Darbutas – į „Sportiškiausio mokinio 2015“ titulą. Visi nominantai buvo apdovanoti Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus padėkos raštais. LMS Telšių rajono mokinių parlamento nariai, organizavę šį renginį, taip pat seimūnai Valentinas Bukauskas, Rimantė Šalaševičiūtė bei Vydas Gedvilas pasidžiaugė, kad Telšiuose pats šauniausias jaunimas!

Sveikiname mūsų aktyviuosius gimnazistus!

Etikos mokytoja Vilma Žutautienė