„Džiugo protai“ sugrįžo @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Džiugo protai“ sugrįžo

Kategorija: Renginiai

Balandžio 12 dieną Telšių „Džiugo“ gimnazijos prezidentūra organizavo protų mūšį žaidimų tema. Kadangi kiekvienas mokinys domisi skirtinga veikla, protų mūšyje buvo trys skirtingos, tačiau taip pat ir šiek tiek bendra turinčios temos. Mokiniai turėjo galimybę pademonstruoti savo žinias apie sportinius ir kompiuterinius žaidimus bei apie jų sukūrimo istoriją.

Pradžiugino tai, kad susirinko gausus būrys dalyvių. Suskaičiavus visas komandas, kurių buvo trylika, galime teigti, kad „džiugiečiai“ yra tikrai motyvuoti ir aktyvūs mokiniai. Komisijos pareigos priklausė Aistei Bukinaitei ir Paulinai Garbinčiūtei. Kol komisija išsijuosusi dirbo, sparčiai skaičiuodama komandų surinktus taškus, renginio vedėja Rūta Kukanauzaitė ir jos pagalbininkai Ernestas Stankus bei Paulius Kačinskas leido komandoms atsipūsti ir smagiai uždirbti papildomų taškų. Skirtingų komandų nariai galėjo žaisti labai linksmą žaidimą „Alias“ ir taip geriau susipažinti bei uždirbti taškų.

Pirmąją vietą užėmė komanda, kurią sudarė Paula Venckutė, Ignas Sajatauskas, Henrita Vasiliauskaitė, Rugilė Špakauskaitė, Titas Mimgaudas. Antroji vieta atiteko Lukui Kaminskiui, Dovydui Kuzui ir Titui Lileikiui, o trečiąja vieta džiaugėsi IIa klasės vaikinų komanda: Modestas Darbutas, Laurynas Petraitis, Deividas Narmontas, Tadas Smaguris. Nė vienas nugalėtojas neišėjo tuščiomis. Prizinės vietos buvo apdovanotos Lietuvos kredito unijos „Germanto lobis“ įsteigtais prizais, kurie praverčia kiekvienam moksleiviui. Prezidentūra nuoširdžiai dėkoja dalyvavusioms komandoms bei viliasi, jog gimnazistai taip pat aktyviai dalyvaus ir kituose renginiuose!

Renginio koordinatorė Aistė Bukinaitė