Daugiakalbė viktorina „Taip ir Ne“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Daugiakalbė viktorina „Taip ir Ne“

Kategorija: Renginiai

Pirmadienio (kovo 3 d.) vakarą gimnazijos skaitykloje nuotaikingu renginiu prasidėjo Atvirų durų savaitė tėvams. Užsienio kalbų mokytojai kurdami tradiciją antrus metus iš eilės suorganizavo viktoriną mokyklos bendruomenei „Taip ir Ne“. Gimnazijos moksleiviai, mokytojai ir tėveliai turėjo galimybę savo užsienio kalbų žinias pritaikyti praktiškai, kai reikėjo atspėti, koks daiktas paslėptas po žaidimo gaubtu.

Šių metų žaidimo tema buvo atostogos. Dvi komandos, kurias sudarė po du moksleivius, mokytojus ir tėvelius, išradingai klausinėjo rusiškai, angliškai ir vokiškai, nes jiems reikėjo atspėti, koks daiktas, susijęs su atostogomis, gali atnešti pergalę. Abi komandos pasirodė puikiai, tačiau sėkmė ir sumanumas šį kartą šypsojosi komandai, pasivadinusiai „Avantiūristai“. Jie ir iškovojo pagrindinį prizą – tortą.

Dėkojame visiems susirinkusiems į renginį ir tikimės, kad laikas neprailgo nei žaidėjams, nei jų palaikyti atėjusiems žiūrovams. Kuo nuoširdžiausiai dėkojame tėveliams: Laimai Zybartienei, Tomui Gedmintui, Irmai Šleiterytei ir Irinai Vasiliauskienei, mūsų mokyklos gimnazistams: Edvardui Monstvilui, Gabrielei Kazbaraitytei, Gretai Šleiterytei ir Erikai Mažeikaitei, bei mokytojams: Vidai Urlovaitei, Daliai Gečienei, Romui Ubartui, Romaldui Kazakaičiui ir Tomui Ubartui. Džiaugiamės galimybe užmegzti draugystę tarp mokyklos bendruomenės narių.

Užsienio kalbų mokytojų metodinės grupės informacija