Šventė tėveliams @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Šventė tėveliams

Kategorija: Renginiai

koncertasĮvairus, kupinas siurprizų, šiltas bei linksmas – toks buvo gegužės šešioliktosios vakaras. Tąkart vyko jau tradicija tapęs renginys mūsų gimnazijoje – Šventė tėveliams.
Ją ruošė ir organizavo lietuvių kalbos mokytoja Rasa Dobrovolskytė Veitienė, muzikos mokytoja Inga Dokšienė ir šokių mokytoja Rasa Urbonienė. O šio nuostabaus vakaro vedėjais tapo nebijantys iššukių save išbandyti naujame amplua gimnazijos mokytojai Jolanta Viršilienė ir Kastytis Kontrimas.

Svarbiausios, linksmiausios ir kūrybiškiausios gimnazijos bendruomenės akimirkos, surinktos informatikos mokytojo Romo Ubarto, stebino gausiai besirenkančius į salę svečius. Renginį sveikinimo žodžiais pradėjo gimnazijos direktorius Mindaugas Sabaliauskas, šventės metu tėvelius apdovanojęs padėkos raštais už gerą vaikų mokymąsi bei aktyvią veiklą mokyklos bendruomenėje. Renginyje išgirdome ir Tomo Ubarto pranešimą apie projektą „Lyderių laikas“ (projekte dalyvauja gana didelė mūsų gimnazijos mokytojų komanda).

Džiugu, jog renginį puošė įvairūs, kūrybingi pasirodymai. Nuoširdžią dainą svečiams skyrė gimnazistė Irminta. Žavūs, pasitikintys savimi ir atsipalaidavę po LIK`o finalo savo pasirodymo metu dainavo bei šoko visi komandos nariai. Turbūt ne vienas žiūrovas širdyje išsinešė dainos nuotrupas, šokio žingsnelius, ritmą ar kitus nuostabaus pasirodymo epizodus. Taip pat svečiai galėjo išvysti ramų ir plastišką I-okių merginų šokį, pasiklausyti švelnių ir trapių prisiminimų apie vaikystę iš teatro būrelio merginų lūpų, o vėliau net apraudoti vaikystę kartu su Matu Gimbutu, nes šis skaitė Vlado Šimkaus eilėraštį „Apraudojimas vaikystės“. Nuostabus, subtilus, jautrus, organiškas mokytojos Reginos Vidrinskienės ir jos auklėtinio Lauryno Norkaus duetas su daina „Žodžiai“ tikrai suvirpino kiekvieno žiūrovo širdį. O 8 – 10 klasių ansamblio daina mamai sukėlė visiems tėveliams malonias šypsenas. Atmosferą šildė Adolfo Lukošiaus vadovaujami gitaristai, atlikę keletą gerai žinomų kūrinių melodijų. Finalinę dainą atliko abiturientė Roberta su švelnia, glostančia sielą „Jurgos arija“.

Renginio pabaigoje netrūko padėkos žodžių: vedėjai ir direktorius dėkojo žiūrovams bei visiems, prisidėjusiems prie šio nuostabaus renginio.

Už renginio nuotraukas dėkojame pirmokei Neringai Budreckytei.

Ketvirtokės Rūta ir Godoberta