Teatro diena „Džiuge“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Teatro diena „Džiuge“

Kategorija: Renginiai

teatro_diena

Jau tradicija tapusi Teatro diena šiemet iš kovo 27-osios buvo perkelta į kovo 22-ąją – paskutinę mokslo dieną prieš pavasario atostogas. Šiemet „Džiugas“ virto Hogvartsu (pagal J. K. Rowling knygų ciklą „Haris Poteris“).

Aktų salėje buvo demonstruojamas filmas „Haris Poteris ir mirties relikvijos“, kabinetai pakeitė įprastus pavadinimus, o mokiniai (gaila, kad ne visi) virto raganaitėmis ir burtininkais. Po trijų pamokų norinčius paveikslavo Rita Nepasėda (mokytoja Vilma Žutautienė), o per ketvirtą pertrauką penkios žavios raganaitės iš Ib ( Eglė Perminaitė, Erika Sorokina, Sonata Monkevičiūtė) ir Id (Svajūnė Kasparavičiutė, Agnė Narmontaitė) klasių surengė Hogvartso profesoriais tapusių mokytojų burtų dvikovas. Burtų lazdelių ir prizų verti pasirodė Romas Ubartas, Ingrida Vaitkevičienė, Roma Toleikienė, Aušra Bagdonienė ir Danutė Vaitikaitienė. Nuoširdžiai sveikiname nugalėtojus ir tikimės, kad magija atiteko į patikimas rankas.

Iš buvusių džiugiečių geriausiai šiai dienai buvo pasiruošusi Fenikso brolija (Ib), už foto studiją ir aprangą antrąja vieta ir saldžiais prizais apdovanoti Ic klasės vampyrai, o trečiąja pasidalino prancūzai (8c) ir Mirties Valgytojai (IIc). Džiaugiamės ir dar kartą sveikiname nugalėtojus. Linkime, kad visi norai pildytųsi taip greitai ir sklandžiai, lyg būtų mostelėta burtų lazdele.

Nuoširdžiai dėkojame administracijai, leidusiai siausti, keisti ir persikeisti, dėkojam Edvinui Bulašui, Justui Lakštiniui ir Justui Kniurui, visą pusdienį kantriai sėdėjusiems salėje ir demonstravusiems filmą, už idėjas ir darbą dėkojame teatro būreliui (Eglei Perminaitei, Erikai Sorokinai, Sonatai Monkevičiūtei, Svajūnei Kasparavičiutei, Agnei Narmontaitei, Rūtai Bumblauskaitei, Neringai Bunkytei, Kamilei Krauzaitei, Izabelei Lukauskaitei, Samantai Paliulytei, Gabrielei Micevičiūtei, Deimantei Tamošauskaitei), keitusiam mokyklą, dėkojame drąsiem mokytojam, nepabijojusiem pakeisti savo kasdienės aprangos ir dalyvauti dvikovose, dėkojame auklėtojams, kurie visur ir visada palaikė savo auklėtinius, o taip pat visiem mokytojam ir mokiniam. Ačiū ir iki kitų švenčių.

Teatro būrelio vadovė Rasa Veitienė,
Teatro dienos specialioji korespondentė Vilma Žutautienė