Sėkmė konkurse „Eko – reporteriai“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Sėkmė konkurse „Eko – reporteriai“

Kategorija: Informacija

Rumunijos miesto Bakau moksleivių rūmai ir Rumunijos švietimo ir mokslo ministerija kasmet organizuoja tarptautinį konkursą ekologijos ir aplinkos išsaugojimo tema. Konkurso pavadinimas „Eko-reporteriai“. Europos šalių moksleiviai kviečiami rašyti rašinius, kurti PowerPoint pristatymus, fotografuoti aktualias aplinkosaugos problemas ir siųsti jiems darbus. Kompetentinga komisija atrenka geriausius ir paskelbia nugalėtojus. Jau antrus metus iš eilės mūsų gimnazijos moksleiviai sėkmingai sudalyvavo šiame konkurse.

Šiemet konkurso tema buvo vandens užterštumas. Gimnazijos anglų kalbos būrelio moksleiviai „eTwinning draugai“ (mokytoja I.Benikienė) nusprendė sudalyvauti konkurse ir paruošė pristatymą apie mūsų miesto pasididžiavimą – Mastį. 8b klasės mokinės E.Arošiūtė ir R.Viršilaitė rinko medžiagą ir parodė, koks Mastis buvo prieš keletą metų ir kaip nepažįstamai pasikeitė dabar. Komisija skyrė merginoms II-ą vietą.

Tai jau antras mūsų gimnazistų pripažinimas šiame konkurse. Pernai taip pat buvo laimėta antra vieta. Pasidžiaukime Ernestos ir Rugilės pergale ir palinkėkime sėkmės kituose konkursuose.

Anglų k. mokytoja I.Benikienė