Rajoninė anglų kalbos viktorina „Wintertime“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Rajoninė anglų kalbos viktorina „Wintertime“

Kategorija: Renginiai

Gražia žiemiška tradicija tapusi anglų kalbos viktorina „Wintertime“ į mūsų gimnaziją sukvietė didelį būrį žiemai neabejingų mokinių iš viso Telšių rajono. Viktorinoje susirungė septynios aštuntokų komandos iš „Germanto“, „Kranto“, „Atžalyno“ pagrindinių mokyklų, Tryškių Lazdynų Pelėdos vidurinės mokyklos, VŠĮ Vincento Borisevičiaus gimnazijos, Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazijos bei „Džiugo“ gimnazijos.

Komandos prisistatė, atliko daug smagių užduočių apie žiemą anglų kalba – sprendė kryžiažodžius, iš duotų raidžių kūrė žodžius, nurašė ir dainavo dainas, ieškojo paslėptų žodžių. Kapitonams teko atskira užduotis, kurioje jie turėjo įvardyti, kaip Kalėdų Senelis vadinasi kitose šalyse. Komandų pasirodymus, užduočių atsakymus, fanų palaikymą atsakingai vertino objektyvi komisija sudaryta iš penkių Žemaitės gimnazijos ketvirtokų.

Pirmąją rajoninę anglų kalbos viktoriną laimėjo mūsų gimnazijos 8b klasės komanda „Santa’s Deer“ (Kalėdų Senelio Elnės), antrąją vietą vertinimo komisija skyrė komandai „Christmas Spirits“ (Kalėdų dvasios) iš Varnių Motiejaus Valančiaus gimnazijos, o trečioji atiteko „Atžalyno“ pagrindinės mokyklos aštuntokams, pasivadinusiems „Icicles“ (Varvekliai).

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, kurie nepagailėjo savo laiko, nepabūgo žiemos šalčio, atvyko ir sudalyvavo smagiame renginyje.

Renginio organizatorės, anglų kalbos mokytojos metodininkės Indrė Benikienė ir Rasa Blaževičienė