Krepšinio turnyras Tarptautinei mokytojų dienai paminėti @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Krepšinio turnyras Tarptautinei mokytojų dienai paminėti

Kategorija: Renginiai

Telšių „Džiugo“ gimnazijoje vyko jau tradicija tapęs krepšinio turnyras Tarptautinei mokytojų dienai paminėti, kurį organizavo sporto klubas „Džiugietis“. Turnyre dalyvavo penkios komandos: „Džiugo“ gimnazijos Mokytojų, Tėvų, Mokinių, „Žemaitijos pieno“ ir Upynos seniūnijos.

Turnyre komandos žaidė rato sistema, po kurių, susumavus rezultatus, paaiškėjo, kaip komandos pasidalijo vietas. Penktąją vietą, pralaimėjusi visas varžybas, iškovojo Mokytojų komanda. Paskutiniąją turnyro dieną dėl 3 – 4 vietų kovėsi Upynos seniūnijos ir Tėvų komandos. Deja, šiose varžybose Tėvų komandai nepavyko pasipriešinti savo varžovams ir ji pralaimėjo rezultatu 49:68. Turnyrą vainikavo dvikova tarp „Žemaitijos pieno“ ir Mokinių komandų. Pernykščiame turnyre pergalę šventė Mokinių komanda. Šiemet „Žemaitijos pieno“ komandai pavyko pasiekti revanšą ir nugalėti rezultatu 80 – 67.

Pasibaigus varžyboms sveikinimo žodį tarė sporto klubo „Džiugietis“ pirmininkas Eugenijus Jesinas. Jis palinkėjo komandoms ir kitais metais susitikti šiame turnyre.

Vėliau komandos buvo apdovanotos sporto klubo „Džiugietis“ prizais, medaliais, diplomais, o nugalėtojiems įteikta taurė. Taip pat buvo apdovanoti ir naudingiausi žaidėjai: Mokytojų komandoje – Edmundas Vaitkevičius, Tėvų komandoje – Saulius Šliogeris, Upynos seniūnijos komandoje – Donatas Želvys, Mokinių komandoje – Martynas Gaižauskas ir „Žemaitijos pieno“ komandoje – Saulius Varkalis.

Kūno kultūros mokytojas V. Butkus