Fizikų šeimynėlė @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Fizikų šeimynėlė

Kategorija: Renginiai

A. Einšteinas yra pasakęs: „Diena be mokslo – tuščiai praleista diena. Tiek daug yra ko mokytis ir tiek mažai turime tam laiko.“ Tad negailėdami savo brangaus laiko balandžio 17 d. vakare į „Džiugo“ gimnazijos renginį „Fizikos šeimynėlė“ sugūžėjo Donelavičiai (II – okas Lukas su tėčiu Petru), Klovai (8 – okas Arnas su mama Laima), Šalkauskiai (IV – okas Ignius, tėtis Darius ir senelis Juozas), Kaminskiai  (I – okas Lukas, sesuo Radvilė, tėtis Antanas) ir mokytojų komanda, kurią sudarė biologijos  A. Kavalevskienė bei anglų kalbos  I. Vaitkevičienė.

Viso renginio metu užduotis pristatinėjo ir surinktus taškus skelbė A. Jokšaitė. Fizikų šeimynėlėms talkino laborantės (G. Juškaitė, R. Vitkutė, G. Gaurilovaitė, G. Kavaliūnaitė), konsultantai  (D. Bikauskas, M. Kimbaras).

Šeimynėlės kūrybiškai atliko prisistatymus, išradingai demonstravo bandymus, užduotyje „Piešinių šarada“ rodė meninius gebėjimus, rungtyje „Uždek pirmas“ bandė kuo greičiau sujungti elektros grandines. Išsamiais, konkrečiais ir tiksliais atsakymais neprilygstama buvo Kaminskių šeimynėlė.

Džiugu turėti talentingų mokinių, kurie puošė renginį savo dainomis apie fiziką  (E. ir E. Barkevičiūtės, M. Butaitė, E. Kliknaitė, A. Šeškauskaitė, S. Kasparavičiūtė), pramoginiais šokiais (M. Pociutė su G. Kazlausku) bei gyva muzika (L. Pocius ir J. Jurevičius). Gera buvo grožėtis nuostabiomis etikos mokytojos V. Žutautienės užfiksuotomis akimirkomis, kurios bilojo, jog renginys jau eina į pabaigą.

Visoms dalyvavusioms šeimoms buvo įteikti padėkos raštai, mokyklos atributika.

Tikiuosi, jog tai gražios tradicijos pradžia!

Fizikos mokytoja  A. Bagdonienė