„Žvakių šviesoje“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Žvakių šviesoje“

Kategorija: Renginiai

foto

Gruodžio 18 dieną 17 valandą Telšių „Džiugo“ gimnazijoje vyko kasmetinis, jau aštuonerius metus organizuojamas renginys „Žvakių šviesoje“. Jaukų vakarą mirgančių ir šildančių žvakelių šviesoje dovanojo „Jaunųjų kūrėjų“ būrelio nariai ir jų vadovė Verginija Masiliauskienė.

Į renginį sugūžėjo daugybė pūgos bei speigų nepabijojusių telšiškių, kurie kasmet aplanko šį renginį ir (kaip ir kiekvienais metais) lieka sužavėti skleidžiama šiluma ir šventine nuotaika.

„Žvakių šviesoje“ dalyvavo ir „virpančiomis širdimis“ į sceną žengė jaunieji gimnazijos atlikėjai. Kai kuriems iš jų tai buvo pirmasis pasirodymas, tačiau Kalėdine nuotaika spinduliuojantys žiūrovai juos pasitiko gausiomis ovacijomis. Nuostabiai pasirodė dvyliktokai Laurynas ir Roberta, nuo jų neatsiliko pirmą kartą scenoje dainavusios Laura Lileikytė ir Teodora Bušmaitė. Neišdildomą įspūdį paliko Telšių muzikos mokyklos mokinės Vytautė Bumblauskytė ir Deimantė Eirošiutė. Kaip ir kiekvienais metais mus aplankė bei gerą nuotaiką dovanojo gitaristų būrelis, vadovaujamas Adolfo Lukošiaus.

Renginį vedė ir prie žvakių šviesos pasišildyti kvietė renginio vedėjai – Agnė Narmontaitė bei į Telšių „Džiugo“ gimnazijos prezidentus kandidatuojantis Lukas Kaminskis.

„Jaunųjų kūrėjų“ būrelio nariai atsidėkodami už pasirodymus atlikėjams įteikė viltį, ramybę bei Kalėdinę dvasią simbolizuojančius angelus.

Ernesta Bagužytė, Telšių „Džiugo“ gimnazijos „Jaunųjų kūrėjų“ būrelio narė.