Tėvų dienos paminėjimas „Džiugo“ gimnazijoje @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Tėvų dienos paminėjimas „Džiugo“ gimnazijoje

Kategorija: Renginiai

GEDC2109GEDC2115GEDC2123

Gegužės 29-osios vakarą į „Džiugo“ gimnaziją rinkosi šventiškai nusiteikę mokinių tėveliai. Jau tradiciškai mūsų mokykloje paskutinį pavasario mėnesį organizuojamas įvairių būrelių jungtinis koncertas, skirtas Tėvų dienai.

Svečius pasitiko fojė, prie mokyklos salės ir pačioje salėje dailės ir technologijų mokytojų ( Danutės Narkienės, Vaidos Šepikaitės, Danutės Vaitikaitienės ) išeksponuoti mokinių piešiniai ir darbeliai. Choro, gitaristų, choreografijos ir teatro būrelių vadovai (Inga Dokšienė, Adolfas Lukošius, Rasa Urbonienė ir Rasa Veitienė) sujungė savo darbus į vientisą vaidinimą – koncertą, pasakojantį apie vaikų gyvenimą šiandien, jų svajones, pykčius, klystkelius, meilę… Vaikams reikia visko, jie susiduria su įvairiausiom problemom, kartais patys būna problema ir tik tėvų meilė yra pati didžiausia, visa apimanti ir atleidžianti, o gimtieji namai – vieta, kur vaikas jaučiasi ar bent turėtų jaustis saugus. „Išgirskite mus, išklausykite, supraskite, atleiskite ir priglauskite, nes tik jūs esate patys svarbiausi mūsų pasaulyje“, – taip tėvams jaunųjų aktorių lūpomis sako vaikai. Skaudžią tėvų ir vaikų atitolimo temą sušvelnino jautri ketvirtokų daina apie tuksinčią širdelę, žavus Ievos ir Vido šokis, gitaristų daina „Riešutų žydėjimas“, aštuntokių šokis, vienuoliktokių Ligitos ir Ernestos daina apie meilę, o pabaigoje – jungtinio ketvirtokų ir aštuntokų choro daina apie sparnus.

Emocijų tikrai buvo. „Žinot, buvau net susigraudinusi“, – įspūdžiais po renginio pasidalino viena mama. Tikimės, kad tas negausus būrys svečių išėjo nenusivylę, tikimės, kad kitais metais tėvelių sulauksime daugiau. Dėkojame vaikam ir mokytojam, organizavusiem renginį, dėkojame brangiem tėveliam, nes be jūsų, nebūtų ir mūsų. Ačiū.

Papildomojo ugdymo pavaduotoja R. Galinauskienė