Sveikame kūne – sveika siela @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Sveikame kūne – sveika siela

Kategorija: Renginiai

Snieguotas vasario 9 d.  rytas mūsų mokykloje buvo ypatingas – per pirmą pamoką 5 min. vidiniame kiemelyje vyko visuotinė mankšta – „Trumpa mankšta – gera sveikata“. Mokiniai aktyviai įsijungė į kūno kultūros mokytojo Vacio Butkaus vedamą mankštą. Judėjo visi, tiek mokiniai, tiek mokytojai. Aktyviausi dalyviai visgi buvo nepralenkiami ketvirtokai.

Šv. Valentino dieną mokykla minėjo irgi tęsdama sveikatinimo tradicijas. Vasario 14d. mokyklos foje vyko arbatos gėrimo akcija „Gamtos dovana puikiai savijautai – arbatos puodelyje.“  Mokiniai ir mokytojai buvo vaišinami arbata. Sausainiais – širdutėmis Meilės dienos proga vaišino aštuntų klasių mokiniai bei jų auklėtojos. Prie šventinės nuotaikos prisidėjo ir kiti bendruomenės nariai, puošdami mokyklą raudonais balionais. Skambančios meilės melodijos ne vieną pakvietė prisijungti į šokio ratelį.

MankštaArbataArbata

Telšių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras taip pat prisidėjo prie gražios sveikatingumo mėnesio idėjos. Į renginį buvo atvykusi Telšių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Laima Juškevičienė. Ji kartu su mokyklos bendruomene vaišinosi šilta arbata, bendravo su mokiniais, administracija, mokytojais.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė  Dalia Sarakauskienė