Svečiavomės Kretingos J. Pabrėžos gimnazijoje @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Svečiavomės Kretingos J. Pabrėžos gimnazijoje

Kategorija: Informacija

Sausio 13-ą dieną gąsdinant žiemos vėjams mūsų mokyklos metodinė taryba ir administracijos atstovai išvyko į Kretingos Jurgio Pabrėžos gimnaziją. Priėmė mus šiltai – arbata, kava ir saldumynais vaišino bei gimnazijos istoriją papasakojo ir metodinės veiklos subtilybėmis pasidalino. Gimnazijos vadovybė, direktorė Biruta Mikienė, pavaduotojos ugdymui Asta Burbienė, Jadvyga Petrauskienė ir Sigita Vaicekauskienė bei metodinių būrelių atstovai noriai dalinosi mintimis apie rengiamus renginius, organizuojamas metodines savaites, bendradarbiavimą su kitomis ugdymo įstaigomis, planuojamas konferencijas ir iššūkius ateities švietimo naujovėms.

Akys džiaugėsi ir renovuotu, moderniu gimnazijos pastatu. Mokinių rankomis ištapyti holai, laiptinės, koridorių sienos traukė akį, o moderni skaitykla ir biblioteka lyg kvieste kvietė prisėsti ir paskaityti knygą. Moderni infrastruktūra, bendruomenės poreikiams pritaikyta technikos bazė leidžia patogiau dirbti tiek pedagogams, tiek mokiniams.

Išsiskyrėme netardami „viso gero“, o tik „iki pasimatymo“, tikėdamiesi draugauti bendruose renginiuose kartu su mokiniais, dalintis sukauptos patirties ir įžvalgų sklaida.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja  Rita Kasparavičiūtė.