Kiekvienas rugsėjis lyg nauja pradžia…. @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Kiekvienas rugsėjis lyg nauja pradžia….

Kategorija: Informacija

Rugsėjo pirmoji – diena, kai prasideda kelias į kūrybą, išmintį, tobulėjimą.

Rugsėjo 1-ąją – Mokslo ir žinių dieną – pradedame naujus mokslo metus. Nuaidėjęs skambutis ženklina dar vieną etapą, kurį nueiti turėsime kartu –mokiniai ir mokytojai.

Mokslo ir žinių dienos proga susirinkusius gimnazistus sveikino mūsų direktorius Mindaugas Sabaliauskas, linkėdamas surasti tarpusavio dialogą, kurti ir išreikšti save gimnazijos erdvėse. Gimnazijos vadovui antrino Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Kęstutis Gusarovas įpareigodamas gimnazijos bendruomenę siekti akademinių rezultatų, garsinti mokyklos vardą bei ugdyti brandžias, kūrybiškas ir laisvas asmenybes.

Rugsėjo pirmoji visada ypatinga abiturientams. Visada nerami, visada paskutinė… 4c klasės auklėtojas Tomas Ubartas priminė abiturientams, kad šis rugsėjis, šie paskutiniai mokslo metai yra jų tramplynas į ateitį. Tai atskaitos taškas, nuo kurio priklausys gyvenimo perspektyva ir galimybės.

Tikimės, kad naujais mokslo metais nepristigs jėgų įgyvendinti tai, kas sumanyta, nepamiršime pažinimo džiaugsmo, rasime laiko ieškojimams ir atradimams.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Rita Kasparavičiūtė