Debatų kalėdinis turnyras Klaipėdoje @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Debatų kalėdinis turnyras Klaipėdoje

Kategorija: Informacija

DSCN0301DSCN0283

Mūsų gimnazijos debatų klubas sulaukė Klaipėdos „Žaliakalnio“ gimnazijos kvietimo gruodžio 14 d. atvykti į kalėdinį turnyrą, vykusį anglų kalba, kuriame taip pat dalyvavo ir Palangos senosios gimnazijos, Klaipėdos „Ąžuolyno“, Šilutės Vydūno gimnazijų debatuotojai.

Padedant anglų kalbos mokytojai Audronei Alšauskaitei, mūsų gimnazistai Matas Gimbutas, Julius Martinkus, Gabrielė Mendeikaitė, Edvardas Monstvilas, Izabelė Lukauskaitė ir Viktorija Stupelytė puikiai pasiruošė ir garbingai atstovavo mūsų instituciją „Žaliakalnio“ gimnazijoje. Klubas nuoširdžiai dėkoja mokytojai Violetai Siegienei, kuri turnyro metu nuolat konsultavo mūsų gimnazistus, padėjo jiems jaustis lygiaverčiais varžovais daug senesnes debatų tradicijas turintiems debatuotojams.

Gabrielei grojant fleita, Viktorija papasakojo legendą apie Džiugą, supažindino dalyvius su mūsų gimnazijos istorija. Gabrielė pateko į geriausių debatuotojų komandą, kuri kovojo finale ir buvo apdovanota. Grįžome įgiję daugiau patirties, įgūdžių, patobulėję ir pajutę klaipėdietišką artėjančių Kalėdų dvasią.

Debatų klubo atstovas spaudai