Akcija „Baltajam badui – NE“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Akcija „Baltajam badui – NE“

Kategorija: Renginiai

Mūsų mokyklos biologijos mokytojos Dainora Kurlienė ir Audronė Kavalevskienė kaip ir kasmet pakvietė prisijungtė prie akcijos „Baltajam badui – ne“. Dalyvauti buvo pakviestos visos rajono mokyklos, tačiau į kvietimą atsiliepė VšĮ Vyskupo V. Borisevičiaus gimnazija, „Germanto“, „Ateities“ ir „Kranto“ pagrindinės mokyklos.

Tiek vyresniųjų, tiek pradinių klasių mokiniai noriai prisidėjo prie akcijos atnešdami maisto produktų, daržovių, skirtų miško žvėreliams maitinti. Surinkti maisto produktai mokytojų iniciatyva buvo nugabenti į Lieplaukės miškus. Prie gražios kasmetinės akcijos prisidėjo ir Telšių savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas K. Gusarovas padėdamas suorganizuoti transporto priemones. Miškuose nepaklysti padėjo gamtos mylėtojai R. Zaleckis ir K. Slivckis.

Ne tik pavaišinome žvėrelius, bet be vaišių ir dovanų nelikome ir mes. Gamtos mylėtojai vaišino karšta arbata, užkandžiais ir saldumynais, prisiminimui įteikė knygų. Grįžome sušalę, bet džiugiai nusiteikę ir širdyse jausdami, kad darome gera.

Dėkojame visiems prisidėjusiems ir dalyvavusiems.

Donatas Grigalauskas, žurnalistų būrelio narys.