Valentino diena @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Valentino diena

Kategorija: Renginiai

   Vasario keturioliktoji – viena iš gražiausių švenčių metuose, pilna šilumos ir meilės. Ją švenčia visi mylintys ir mylimi. Valentino dienos paminėti nepamiršo ir „Džiugo“ vidurinė mokykla. Pirmadienį įvyko renginys, kurį organizavo aštuntokai.
    Vos pravėrus mokyklos duris akį traukė ryškios dekoracijos, o švelni muzika kūrė šventinę nuotaiką. Visa fojė buvo išpuošta raudonais balionais. Turbūt didžiausią įspūdį darė ant sienos kabantis didžiulis Valentino dienos simbolis, surištas vien iš raudonos spalvos balionų. Mokytojų darbo kambaryje ant stalo stovėjo daili gėlių puokštė ir dienai pasaldinti gardaus šokolado dėžutės. Mokiniai turėjo puoštis meilės spalva, buvo renkama „raudoniausia klasė“ . Dauguma aktyviai ruošėsi, kad gautų saldų prizą.
   Įeinantys į mokyklą mokiniai gavo mažas širdeles su numeriu. Širdelės – dalis žaidimo, kuris vyko renginio metu. Kiekvienas turėjo šansą rasti kitą žmogų su tokiu pačiu numeriu ant širdelės ir visai dienai turėti savo Valentiną! Visi stengėsi rasti porą. Per pertraukas skambėjo muzika, privertusi ne vieną linksmai šokti.
   Organizatoriai labai stengėsi šventę padaryti originalią ir linksmą. Gal jiems tikrai pavyko?

Viktorija, jaunoji žurnalistė