Svečiavomės Telšių Apskrities vyriausiajame policijos komisariate @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Svečiavomės Telšių Apskrities vyriausiajame policijos komisariate

Kategorija: Informacija

Šių metų gruodžio pirmą dieną teisės mokytojas Arūnas Raudonaitis pateikė staigmeną – pamoką Telšių Apskrities vyriausiajame policijos komisariate. Renovuotame Karaliaus Mindaugo gatvę puošiančiame pastate mus pasitiko budintis personalas, pakvietęs į posėdžių salę. Valdymo organizavimo viršininkas G. Kėras mus supažindino su gatvėje tykančiais pavojais, demonstravo įdomią filmuotą medžiagą.

Tolesnę pažinti su policijos struktūra tęsė Personalo skyriaus viršininkas G. Jauga pristatydamas policijos mokyklą. Kolegą komentarais papildė G. Petrauskas, besirūpinantis nepilnamečių saugumu.

Buvo pasiūlyta apžiūrėti personalo darbo vietas, susipažinti su darbo specifika, stebėti Telšių rajone veikiančias filmavimo kameras, įrengtas piliečių saugumui užtikrinti. Supažindinta net su šaunamųjų ginklų laikymo ir eksploatavimo tvarka. Apžiūrėjome tardymo kambarį, aplankėme apylinkių inspektorius, galėjome užduoti dominančius klausimus ir tikėtis profesionalių atsakymų.

Dėkojame Telšių AVPK darbuotojams ir mokytojui A. Raudonaičiui už prasmingai ir turiningai praleistą laiką ir įgytas žinias.

L. Dužinskaitė,  11e klasės mokinė