Moksleivių Kalėdinio tinklinio turnyras @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Moksleivių Kalėdinio tinklinio turnyras

Kategorija: Informacija

Visą gruodžio mėnesį Telšių „Džiugo“ vidurinės mokyklos sporto salėje, vyko moksleivių Kalėdinio tinklinio turnyras, kuriose dalyvavo 8 moksleivių komandos. Šis turnyras vyko moksleivių bei sporto klubo „Džiugietis“ iniciatyva.

Vienas iš šio turnyro sąlygų, kad komandos sudėtis būtų 3 merginos ir 3 vaikinai. Pradžioje komandos buvo suskirstytos į du pogrupius kur tarpusavyje žaidė rato sistema ir į sekantį etapą pateko tik 1 ir 2 vietas užėmusios komandos.

Iš A pogrupio į pusfinalį iškopė antrąją vietą pogrupyje iškovojusi „Džiugo“ vid. m-klos komanda, pavadinimu „AUCH“ ir Žemaitės gimnazijos komanda, pavadinimu TŽG. Iš B pogrupio į pusfinalį pateko antrąją vietą pogrupyje iškovojusi „Džiugo“ vid. m-klos komanda, pavadinimu „VISO GERO“ ir Žemaitės gimnazijos komanda, pavadinimu „LOS OLORADOS“.

Gruodžio 19 d. vyko pusfinalio varžybos, kuriose pirmieji susitiko „TŽG“ ir „VISO GERO“ komandos. Šioje dvikovoje pranašesni buvo „TŽG“ komanda kuri įveikė savo varžovus ir pateko į finalą. Antroje dvikovoje susitiko „LOS OLORADOS“ ir „AUCH“ komandos. Šiose varžybose taip pat buvo pranašesni Žemaitės gimnazijos komanda, kuri įveikė savo varžovus ir pateko į finalą.

Gruodžio 22 d. vyko finalinės kovos kur dėl 3-4 vietų susitiko abi „Džiugo“ vid. m-klos komandos, („VISO GERO“ ir „AUCH“). Po atkaklios kovos, rezultatu 2:0 pergalę šventė „AUCH“ komanda. Dėl 1-2 vietos susitiko abi Žemaitės gimnazijos komandos („TŽG“ ir „LOS OLORADOS“). Šioje dvikovoje vis dėlto pranašesni už savo varžovus buvo „TŽG“ komanda, kuri šventė pergalę.

Pasibaigus varžyboms, sveikinimo žodį tarė sporto klubo „Džiugietis“ pirmininkas E. Jesinas, kuris pasidžiaugė, kad ši Olimpinė sporto šaka tampa vis populiaresnė moksleivių tarpe, ką ir parodė šis turnyras. Palinkėjo sportininkams ateityje dar daug gražių pergalių ir, kad šis turnyras būtų tradicinis.

Po sveikinimo žodžių sportininkams buvo įteikti medaliai, komandai nugalėtojai Telšių švietimo skyriaus įsteigta taurė, o naudingiausiems turnyro žaidėjams asmeniniai prizai, kuriais tapo: „VISO GERO“ komandoje M. Gaižauskas, „AUCH“ komandoje M. Vagdarytė, „LOS OLORADOS“ komandoje V. Liubartas ir „TŽG“ komandoje A. Klova.

Kūno kultūros mokytojas Vacys Butkus