Įvyko net du anglų kalbos konkursai @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Įvyko net du anglų kalbos konkursai

Kategorija: Renginiai

Nuo kovo 7d. iki balandžio 17d. vyksta tarptautinis internetinis (online) konkursas „AMBERSTAR 2010-2011“. Pagrindinis konkurso tikslas yra stiprinti tarptautinius kultūrinius ryšius. Jame dalyvauja mokyklos ne tik iš Lietuvos, bet iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos ir kitų šalių.  Konkursas skatina domėtis anglų kalba, lavina darbo kompiuteriu įgūdžius, gebėjimą savarankiškai pasirinkti ir priimti sprendimą.


Mūsų mokyklos 9b, 9c, 9d klasės  ir 11A15 grupė  šiais metais sėkmingai dalyvavo ir šiuo metu laukia galutinių rezultatų, kurie bus paskelbti balandžio 30d.
Laukiame  ir vertimų bei iliustracijų projekto „Tavo žvilgsnis“ rezultatų, kurie turi būti paskelbti balandžio pabaigoje. Šis projektas skaičiuoja jau devintus metus ir suteikia moksleiviams galimybę praktiškai pritaikyti tiek gimtosios, tiek užsienio kalbų žinias. Iki kovo 31d. buvo galima siųsti moksleivių darbus. Smagu, kad ir šiais metais atsirado norinčių pasijusti tikrais vertėjais. Tikimės, kad moksleiviai savo rezultatais pradžiugins mokyklos bendruomenę.

Anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė