5X5 futbolo varžybų nugalėtojai @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

5X5 futbolo varžybų nugalėtojai

Kategorija: Informacija

2011 m. lapkričio 30 d. Telšių sporto ir rekreacijos centro salėje vyko moksleivių (1998 m. g. ir j.) mažojo futbolo varžybos. Varžybose dalyvavo aštuonios komandos, kurios buvo suskirstytos į 3 pogrupius.

Į finalinį etapą pateko Telšių „Džiugo“ vid. m-klos komanda, vadovaujama Vacio Butkaus, Germanto vid. m-klos komanda, vadovaujama Vyganto Garbaliausko ir Telšių rajono Varnių M. Valančiaus gimnazijos komanda, kurios vadovas Vytautas Kempinas.

Pirmose varžybose susitiko „Džiugo“ vid. m-klos ir Germanto vid. m-klos komandos. Šiose varžybose rezultatu 6-2 pergalę šventė „Džiugo“ komanda.

Antrose varžybose susitiko Germanto vid. m-klos ir Varnių M. Valančiaus gimnazijos komandos. Čia jau už savo varžovus buvo pranašesnė Varnių M. Valančiaus gimnazijos komanda, kuri įveikė savo varžovus rezultatu 4-0 ir užsitikrino sau antrąją vietą.

Paskutinėse varžybose dėl 1-2 vietos susitiko „Džiugo“ vid. m-klos ir Varnių M. Valančiaus gimnazijos komandos. Šiose varžybose „Džiugo“ komanda nuo pat pirmo kėlinio įsiveržė į priekį ir nebepaleido iniciatyvos iki pat rungtynių pabaigos bei įveikė savo varžovus rezultatu 7-1 tapdama 2011 m. Telšių rajono moksleivių 1998 m. gimusių ir jaunesnių mažojo futbolo nugalėtojais.

Po varžybų įvyko komandų apdovanojimai, kur trečiąją vietą iškovojo Germanto vid. m-klos komanda, antroji atiteko Telšių rajono Varnių M. Valančiaus gimnazijai ir pirmoji „Džiugo“ vid. mokyklos komandai.

Naudingiausiais komandų žaidėjais buvo pripažinti: Artūras Rudokas iš Germanto vid. m-klos, Eligijus Gudauskas – Varnių M. Valančiaus gimnazijos komandos narys ir Nerijus Vasiliauskas „Džiugo“ vid. m-klos komandos atstovas.

„Džiugo“ vid. m-klos komanda gruodžio 9 d., Telšių sporto ir rekreacijos centro salėje žais zoninėse varžybose dėl galimybės patekti į tolimesnį etapą.

Kūno kultūros mokytojas Vacys Butkus