KALĖDINIS KREPŠINIO TURNYRAS @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

KALĖDINIS KREPŠINIO TURNYRAS

Kategorija: Renginiai

Gruodžio 17 – 18 d. Telšių „Džiugo“ vidurinės mokyklos sporto salėje vyko kalėdinis krepšinio turnyras, kuriose dalyvavo šios komandos: Telšių „Džiugo“ vid. m-klos mokytojų, Telšių „Džiugo“ vid. m-klos tėvų, Telšių sporto ir rekreacijos centro bei Telšių rajono Degaičių bendruomenės komanda „Eidega“.

 

Gruodžio 17 d. pirmieji varžybas pradėjo Telšių „Džiugo“ vid. m-klos mokytojų ir Telšių sporto ir rekreacijos centro komandos. Rezultatu 39:27 pergalę šventė mokytojų komanda. Rezultatyviausi žaidėjai mokytojų komandoje buvo E. Vaitkevičius, pelnęs 14 taškų, Telšių sporto ir rekreacijos centro komandoje A. Štramaitis (9 taškai).

Kitose varžybose susitiko Telšių „Džiugo“ vid. m-klos tėvų ir Degaičių bendruomenės komanda „Eidega“. Rezultatu 46 – 35 pergalę šventė tėvų komanda. Rezultatyviausi žaidėjai tėvų komandoje – E. Skrodenis (19 taškų), „Eidegos“ komandoje – S. Kasparavičius (13 taškų).

Gruodžio 18 d. varžybas pradėjo „Džiugo“ vid. m-klos mokytojų ir Degaičių bendruomenės komanda „Eidega“. Rezultatu 49 – 33 pergalę šventė mokytojų komanda. Rezultatyviausi žaidėjai mokytojų komandoje – A. Bičkus (17 taškų), „Eidegos“ komandoje – G. Apūkas (13 taškų).

Kitose varžybose susitiko „Džiugo“ vid. m-klos tėvų ir Telšių sporto ir rekreacijos centro komandos. Po atkaklios kovos Sporto ir rekreacijos centro komanda įveikė savo varžovus rezultatu 34:46. Rezultatyviausi žaidėjai tėvų komandoje – A. Stonkus (11 taškų), Sporto ir rekreacijos centro komandoje – A. Štramaitis (13 taškų).

Vėliau susitiko Telšių sporto ir rekreacijos centras ir „Eidega“. Rezultatu 46:34 pergalę šventė Sporto ir rekreacijos centro komanda. Rezultatyviausi žaidėjai Sporto ir rekreacijos centro komandoje – A. Varanavičius (13 taškų), „Eidegos“ komandoje – G. Apūkas (10 taškų).

Paskutinėse varžybose susitiko mokytojų ir tėvų komandos. Šiose varžybose buvo kovojama dėl pirmos vietos. Tėvų komanda mokytojus turėjo įveikti didesniu nei 11 taškų skirtumų, kad šiame turnyre iškovotų pirmąją vietą. Kaip parodė jau rungtynių pradžia, tėvų komanda buvo ryžtingesnė ir įveikė mokytojų komanda reikiamu taškų skirtumu 36:51. Rezultatyviausi žaidėjai mokytojų komandoje – A. Bičkus (15 taškų), tėvų komandoje – A. Stonkus (18 taškų).

Pasibaigus varžyboms, susumavus visus rezultatus, paaiškėjo, kad šiame turnyre IV vietą iškovojo Telšių rajono Degaičių bendruomenės komanda „Eidega“, III vieta atiteko Telšių sporto ir rekreacijos centro komandai, II vieta – „Džiugo“ vid. m-klos mokytojų komandai, o turnyro nugalėtojais tapo „Džiugo“ vid. m-klos tėvų komanda. Komandos buvo apdovanotos diplomais, medaliais, naudingiausi žaidėjai – prizais, o komanda nugalėtoja – pereinamąja taure. Sporto klubas „Džiugietis“ dėkoja Telšių sporto ir rekreacijos centrui už pagalbą organizuojant šį krepšinio turnyrą ir už paramą Asociacijai „TELŠIŲ BIČIULIŲ RATAS“.

Vacys Butkus