Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Pamokų laikas

 

1. 8:00 – 8: 45 10 min.
2. 8:55 – 9:40 10 min.
3. 9:50 – 10:35 10 min.
4. 10:45 – 11:30 30 min.
5. 12:00- 12:45 10 min.
6. 12:55 – 13:40 5 min.
7. 13:45 – 14:30 5 min.
8. 14:35 – 15:20