„Metų moksleivio rinkimai 2019“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Metų moksleivio rinkimai 2019“

Kategorija: Informacija

Birželio 10 d. Telšių rajono moksleiviai rinkosi į tradicija tapusius Lietuvos moksleivių sąjungos TRMP organizuojamus „Metų moksleivio rinkimus 2019“. Renginio metu buvo apdovanoti „Metų sportiškiausi“, „Metų pilietiškiausi“, „Metų kūrybiškiausi“ ir „Metų protas“ Telšių rajono mokiniai.

„Džiugo“ gimnazijos Id klasės mokinys Žilvinas Vilius pretendavo į „Metų sportiškiausio“ titulą, IIa klasės mokinė Ieva Žutautaitė – į „Metų kūrybiškiausio“. Žilvinas atstovauja ne tik mūsų gimnazijai, bet ir Telšių sporto ir rekreacijos centrui, žaidžia mokinių krepšinio lygoje, yra akcijos „Žalgiris“ – tavo mokykloje“ ambasadorius. Kartu su Telšių „Džiugo“ gimnazijos komanda užėmė 3-ią vietą Lietuvos mokyklų žaidynių vaikinų krepšinio varžybose. Ieva šiemet baigė muzikos mokyklą. Su Telšių muzikos mokyklos pučiamųjų orkestru dalyvauja visuose valstybės minėjimuose ir miesto šventėse, įvairiuose konkursuose, groja Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos, Sedos filialo orkestre „Griaustinis“ bei intensyviai ruošiasi Vengrijoje, Mako mieste, liepos mėnesį vyksiančiam „International County-Wandering Festival“. Susumavus balsavimo rezultatus, „Metų kūrybiškiausia“ Telšių rajone tapo Ieva.

Renginio metu buvo apdovanoti ir gegužės 20-22 d. organizuotos sportinių renginių savaitės „Judi 2019“ krepšinio, futbolo bei tinklinio varžybų nugalėtojai. II vietą užėmė krepšinio komanda „Telšių rajuona savivaldybi“ (Lukas Ronkys, Dominykas Sabaliauskas ir kt. mokyklų mokiniai), I vietą futbolo rungtynėse užėmė komanda „Yra“ (Laurynas Kulikauskas ir kt.), III vietą paplūdimio tinklinio varžybose užėmė komanda „Kurią pamiršau“ (Alanas Redeckis, Imantas Marčius ir kt.), II vietą „Yra“ (Laurynas Kulikauskas, Lukas Ronkys ir kt.).

Džiaugiamės puikiais pasiekimais ir linkime sėkmės „Metų moksleivio rinkimuose 2020“.

Mokinių savivalda