Renginyje „Jokių kliūčių“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Renginyje „Jokių kliūčių“

Kategorija: Renginiai

Mūsų gimnazija aktyviai dalyvavo nacionaliniame projekte „Sveikatą stiprinančių mokyklų banga per Lietuvą 2018“, kurio įvairūs renginiai vyko visą balandžio mėnesį. Šio projekto tikslas – sujudinti 430 Lietuvos mokyklų bendruomenes, kurios rūpinasi stiprinti vaikų sveikatą. Renginio iniciatoriai – Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija, Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija, Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centras. Renginys organizuojamas minint Lietuvos sveikatą stiprinančių mokyklų veiklos 25-metį.

Balandžio 27 d. mūsų gimnazijos dvyliktokų komanda dalyvavo Telšių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro ir Telšių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus organizuotame renginyje „Jokių kliūčių“, kuris vyko miesto arenoje. Mokiniai buvo pakviesti į netradicinę ir nuotaikingą kūno kultūros pamoką. Be mūsų gimnazistų, šioje amžiaus grupėje dalyvavo Vincento Borisevičiaus gimnazijos ir VšĮ Telšių regioninio profesinio mokymo centro mokinių komandos. Dalyviams reikėjo įveikti 36 m. pripučiamą gigantišką kliūčių ruožą, klastingąjį burbuliatorių, bėgtraukį.

Mokiniai išbandė ir patikrino savo jėgas, o aktyvi ir patraukli veikla suteikė daug juoko ir gerų emocijų. Visi dalyviai buvo apdovanoti prizais.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Dalia Sarakauskienė