Padovanok vaikui Kalėdas @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Padovanok vaikui Kalėdas

Kategorija: Informacija

Artėjant gražiausioms metų šventėms – Kalėdoms, IIb klasės mokiniai, paskatinti savo auklėtojos Daivos Pociutės, nusprendė pradžiuginti laikinai globojamus vaikus Telšių vaikų globos namuose.

Auklėtojai išsiaiškinus, kokio amžiaus šių namų vaikai, mokiniai pasiskirstė, kam pirks dovanėles. Laikinai globojamų vaikų amžius buvo įvairus: nuo 1 mėnesio iki 16 metų. Dovanas gimnazistai rūpestingai ir gražiai supakavo ir vylėsi, kad jos patiks bei pradžiugins vaikus. Mokinius su auklėtoja maloniai  pasitiko Telšių vaikų globos namų direktoriaus pavaduotoja Gražina Liatukienė. Ji pakvietė visus į svečių kambarį, kur į susitikimą atėjo nelabai drąsūs, tačiau besišypsantys ir nustebę vaikai. Jų auklėtoja supažindino ir šiek tiek apie juos papasakojo. Tada gimnazistai kiekvienam įteikė savo paruoštas dovanas.

Mokiniams buvo labai malonu matyti džiugius vaikučių veidus. Visi puikiai praleido laiką ir buvo laimingi. Gimnazistai nutarė nelikti abejingi ir prieš kitas šventes taip pat užsukti į Telšių vaikų globos namus.

Saida Balkutė ir Norberta Petrikaitė, IIb klasės mokinės