„Pasitikime vasarą kartu“ @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

„Pasitikime vasarą kartu“

Kategorija: Renginiai

Š.m. gegužės 27 d. „Džiugo“ gimnazijos aktų salėje vyko jau tradicija tapęs ir ketvirtasis renginys – „Pasitikime vasarą kartu“. Renginio pradžioje buvo įteikta stipendija III a klasės mokiniui Arnui Klovai, kaip pilietiškiausiam ir gabiausiam 2016 m. gimnazistui. Direktorius Mindaugas Sabaliauskas apdovanojo pačius aktyviausius ir geriausiai gimnaziją lankančius mokinius.

Taip pat buvo nominuoti patys pačiausi „Džiugo“ gimnazijos bendruomenės nariai. „Metų frazė“ („Supratot? Ne? Gerai, einam toliau.“) atiteko chemijos mokytojai Zitai Mikutienei, „Geležinė ledi“ – anglų kalbos mokytoja Indrė Benikienė, „Milano siela“ – biologijos mokytoja Audronė Kavalevskienė, „Kelrodė žvaigždė“ – rusų kalbos mokytoja Regina Vidrinskienė.

Nominacija „Metų neduok pavalgyti, o duok pasijuokti“ atiteko mokinei Samantai Bubliauskaitei, „Metų balandėliai“ – Aistė Bartkutė ir Tadas Smaguris, „Metų lakštingala“ – Edita Barkevičiūtė, „Metų skrandis“ – Ignas Stanys, „Metų vairuotojas“ – Lukas Sinkevičius, „Metų vėluotojas“ – Domantas Goštautas, „Metų ševeliūra“ – Aretas Norkus. Visi išėjo su atminimo dovanėlėmis, gėlėmis. Sėdintys salėje gaivinosi vasariškais kokteiliais.

Labai džiaugiamės, kad pas mus atvyko Evelina Petruškevičiūtė, Kristijonas Vaičiukauskas ir Gintarė Razmaitė iš Plungės Senamiesčio mokyklos, kurie pagyvino renginį atlikdami keletą dainų. Namiškė Edita Barkevičiūtė neatsiliko nuo svečių ir įrodė, kad jai pelnytai buvo skirta „Metų lakštingalos“ nominacija.

Norime padėkoti renginio rėmėjams: gėlių salonui „Pas Daivą“, gėlių salonui „Nasturtė“, gėlių salonui „Vilima“, parduotuvei „Atlantas“, „Teatro kavinei“ bei kirpėjai Reginai Dudarienei.

Gražios, saugios Jums vasaros!!!

Gimnazijos mokinių prezidentė Paulina Garbinčiūtė