Mūsų gimnazistai MEP renginiuose @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Mūsų gimnazistai MEP renginiuose

Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 18-19 dienomis vyko Mokomojo Europos Parlamento organizuojami Alytaus pirmininkų mokymai, kuriuose dalyvavo ir mūsų gimnazijos mokiniai: Lukas Kaminskis, Justas Meškys ir Edvardas Monstvilas. Pirmąją dieną vyko komandos formavimo užsiėmimai (team building), kuriuos vedė patyręs dėstytojas Norbertas Airošius. Mokymų metu buvo gautos visos reikiamos žinios apie lyderystę, kas dera ir nedera pirmininkui. Antrąją dieną rašėme ir svarstėme rezoliuciją dėl susiklosčiusios padėties Ukrainoje.

Šį mėnesį vyko ir Druskininkų tarpinė sesija, kurioje taip pat dalyvavo ir komitetams pirmininkavo mokiniai Justas Meškys ir Edvardas Monstvilas. Lietuvos kurorte buvo rašomos ir svarstomos trys rezoliucijos plenarinio posėdžio metu Druskininkų savivaldybėje.

Mokomasis Europos Parlamentas yra Europos namų projektas, kuris vienija visus Lietuvos aktyvius jaunuolius, besidominčius politika, aktualiomis Europos Sąjungai temomis ir tiesiog norinčius susirasti bendraminčių. Užsikrėsk virusu ir dalyvauk artimiausioje MEP‘o sesijoje Telšiuose ir Tu!

Edvardas Monstvilas, IIIa kl.