Atšvaitų tikrinimo akcija @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Atšvaitų tikrinimo akcija

Kategorija: Informacija

Telšių rajono mokyklose Visuomenės sveikatos biuras kartu su Telšių apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu, jaunaisiais policijos rėmėjais, policijos savanoriais vykdo atšvaitų tikrinimo akciją „Aš su atšvaitu saugus 2014“. Akcija tęsis iki vasario 28 d.

Lapkričio 10-osios ankstų rytą mūsų gimnazijoje policijos pareigūnas tikrino, ar visi mokiniai ir mokytojai segi atšvaitus. Tiems, kas neturėjo, šįkart atšvaitas buvo padovanotas. Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Dalia Sarakauskienė žymėjo drausmingų ir nelabai gimnazijos bendruomenės narių skaičių. Akcijoje dalyvavo ir direktoriaus pavaduotoja Romualda Galinauskienė, kuri apibendrino informaciją, kad tą rytą atšvaitų vis dar nesegėjo 20% mūsų gimnazistų. Ir pasidžiaugė, kad visi mokytojai atėjo į darbą su atšvaitais.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė D.Sarakauskienė pateikė statistikos duomenų: pernai vien tik per lapkritį eismo įvykiuose žuvo 38 žmonės, pusė iš jų (19) – pėstieji. Nė vienas iš jų nesegėjo atšvaito arba nedėvėjo šviesą atspindinčios liemenės.

Mieli moksleiviai, būkit matomi kelyje, nešiokite atšvaitus, nes jie būtini – saugo mūsų gyvybę.

Organizatoriai