Pasaulinės turizmo dienos renginys @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Pasaulinės turizmo dienos renginys

Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 27 dieną, mūsų gimnazijoje buvo minima pasaulinė turizmo diena. Ta proga, gimnazijos skaitykloje, jaunųjų geografų-turistų būrelis suorganizavo savo išvykų, kelionių ir žygių parodą. Ryte, susirinkusius būrelio narius sveikino geografijos mokytojas Tomas Ubartas. Prisiminta būrelio istorija, nuveikti darbai ir pasidžiaugta vis didėjančiu būrelio narių skaičiumi.

Po iškilmingo atidarymo prasidėjo mūsų gimnazijos mokytojų parengti kelionių pristatymai. Informatikos mokytojas Romas Ubartas įdomiai papasakojo apie Italiją, pavaduotoja Roma Toleikienė įtraukė visus į Graikijos salų gyvenimo aktualijas. Istorijos mokytoja Vida Urlovaitė prisiminė neišdildomus įspūdžius iš Izraelio. Specialioji pedagogė Adelė Stančienė leido pasinerti į Islandijos grožį. Psichologė Isidora Stonienė vaizdingai atskleidė Kroatijos unikalumą, o socialinė pedagogė Kornelija Krupovienė visus pakerėjo vaizdais iš Niagaros krioklio.

Kiekvieno pristatymo būta unikalaus ir išskirtinio, todėl jų metu, nors ir pilnoje mokinių skaitykloje, vyravo tyla ir smalsūs žvilgsniai. Reikėtų pasidžiaugti, kad kelionėms neliko abejingi ir mūsų gimnazijos mokytojai bei pats direktorius Mindaugas Sabaliauskas. Už skaityklos paruošimą ir prisidėjimą prie renginio organizavimo reikėtų padėkoti jos vedėjai Janinai Pronskienei.

Geografijos mokytojas Tomas Ubartas