Talentų konkurse @ Telšių „Džiugo“ gimnazija
Mokykla žiemą
Gimnazijos 40-etis

Talentų konkurse

Kategorija: Nekategorizuota

Vasario 9 dieną Telšių Žemaitės dramos teatre vyko Telšių talentų atranka. Joje dalyvavo Telšių „Germanto“, „Ateities“ ir „Džiugo“ vidurinių mokyklų gabiausieji. Mūsų mokyklai atstovavo net 5 talentingi kolektyvai:  10 b klasės mokinė Auksės Baranauskaitė, pademonstravusi ypač temperamentingą  šokį, romantiškoji 11d klasės mokinė Aistė Jakutytė, sužavėjusi visus savo skambiu balsu,   ir nuostabūs 11a klasės mokiniai Žygimantas Gečas ir Remigijus Lukauskas, pavergę tiek komisiją, tiek publiką   gitaros akordais ir lyrišku dainavimu, bei breiko grupė „Telšiai3run“ su energinguoju 10 b klasės mokiniu Eitautu Gaubiu, kuris  savo pasirodymu sudrebino visą  Senąją Žemaitės teatro sceną, ir visos salės simpatijas susišlavęs, vyrukų dvyliktokų, pasivadinusių „Debesėliais“,  šešetukas.
Su pasididžiavimu galiu pasakyti – jūs, ponaičiai ir panelės, esate mūsų mokyklos žvaigždės! Visą salę sužavėjote savo įsimintinais, kupinais energijos, kokybiškais ir originaliais pasirodymais.
Labai džiaugiamės, kad net trys iš šešių dalyvavusių kolektyvų pateko į finalinę atranką. Taigi sveikiname Aistę Jakutytę, Remigijų Lukauską, Žygimantą Gečą ir Eitautą Gaubį su grupe.

Muzikos mokytoja Fausta Sabaliauskienė